HTML

Einmal Berlin, immer Berlin

Milyen az emigrànsok èlete a 21. szàzadban, mivel tölti az idejèt az ember lànya Berlinben, ès ha màr itt tartunk: mièrt èppen ott? - fogyasztàskritikus elmèlkedèsek az anarchizmuson innen, a kapitalizmuson tùl

Friss topikok

Linkblog

nőnapos holdkóros hidegvérű csajoknak

2014.03.09. 20:15 Anarchist Cyclist Pirat Panda Bear

nőnap alkalmából szerencsésen megjött...

ez önmagában, habár én felettébb vicces egybeesésnek tartom, még nem feltétlenül adna elég okot, hogy ezt meg is osszam a köztudattal. Viszont ennek kapcsán eszembe jutott egy másik dolog, amit már régóta meg akartam osztani minél több leányzóval (és mindenbe beleütöm az orrom, ezt is elolvasom, fiúval).

Ez pedig a LadyCup, Hölgy- vagy Hold- Pohár fantázianévvel illetett, szuper tampon helyettesítő szilikon tölcsérke. Voilà:

moncup.jpghttp://land-der-erfinder.de/?p=3171

Wow, rátaláltam az (egyik) magyar forgalmazó oldalára... kicsit sokkoló a marketing stratégiájuk. Na de ez nem von le abból, hogy a cucc az tök zseniális! 

Először is, nincs több szemét termelés. Megszűnik a még női szemmel is visszataszító véres tamponok és betétek látványa. Az intimtölcsér, mosható, fertőtlenítehtő, újrahasználható, naggyon sokáig. Ezzel hosszabb távon költségtakarékosabb is. Azon kívül higénikusabb és egészségügyileg kevésbé problémás, mint pl. a tamponok. (Nem is kell olyan mélyre helyezni, így nem okoz még extra görcsöket, mint a tampon sokaknál.)

És bennmaradhat 12 órát. Úgyhogy nem kell folyton odafigyelni, cserélgetni. És valahogy sokkal természetesebb az egész. Nekem legalábbis azóta léptékeket javult a kapcsolatom a menstruációmmal. Összegyűjti az ember szépen a kis tölcsérbe, kiszedi, kiönti, lemossa, aztán vissza. A ciklus végén meg alapos mosás, és a következő ciklus előtt kifőzés, vagy fertőtlenítés. Közben meg elpakolva a helyes kis tasakjába.

Ez az igazi női felszabadulás! :)

Az egyetlen para, ha nem kerülsz 12 órán belül olyan helyre, ahol a wc-vel egyben mosdó is van. Bár kiüríteni akkor is lehet, de kimosás nélkül visszatenni, nem olyan praktikus. Szóval az ilyen kivétleknél én rászoktam fanyalodni a tamponra. Mert megtehetem.

Szóval csak ajánlani tudom, jó szívvel! Jó szórakozást a kedves kis intimtölcsérhez!

Ja és persze utólag is, boldog nőnapot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://immerberlin.blog.hu/api/trackback/id/tr955851638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása